Dasma modeste e Miley Cyrus and Liam Hemsworth, kjo është kostoja totale e ceremonisë

Javën që lamë pas, dyshja e njohur Miley Cyrus and Liam Hemsworth celebruan dashurinë e tyre me martesë. Ata i thanë ”Po” dashurisë së tyre në një ceremoni private mes familjarësh dhe miqsh. Ditët e fundit dasma e tyre është vënë në qendër të mediave dhe tani është zbuluar edhe kostoja e gjithë ceremonisë.
Lulet në ceremoninë e Miley dhe Liam kushtuan 1.500 dollarë
Në ditën speciale Miley zgjodhi një fustan të mrekullueshëm të ‘Vivienne Westwood’ i cili kushtoi 8.600 dollarë.
Ashtu si pjesa tjetër e dekoreve të tyre të dasmës, torta ishte e thjeshtë por elegante, e cila kushtoi vetëm 220 dollarë.

Dekori modest në ambientin e dasmës u vlerësua me 675 dollarë.
Shampanja rrth 1.320 dollarë.
Për t’i dhënë darkës një prekje të cilësisë së mirë, këngëtarja mori me qira çanta të verës të cilësisë së mirë nga një kompani lokale, e cila kushtonte vetëm 1.50 dollarë për qira.
Në total, çifti ka shpenzuar 17.560 dollarë në ceremoninë e tyre intime të dasmës. Shpenzimemodeste për një dasmë VIP.