D.u.d.a dhe Lyrical Son realizojnë klipin e ri

Pas bashkëpunimit me Gold AG, D.u.d.a ka bashkuar forcat me një tjetër reper.Bëhet fjalë për Festim Arifin i njohur si Lyrical Son, me të cilin artisti nga Gjilani ka realizuar këngën me titull “Po dojn me na pa”.Kënga do të vijë me videoklip, realizimi i të cilit tashmë ka përfunduar dhe pritet që të publikohet së shpejti.Nga trailer i publikuar vërejmë se reperët do të na sjellin një video mjaft interesante.

Përgatiti:/E.C/