Header

Cristiano Ronaldo, ylli më i paguar në Instagram, rrëzon nga froni Kylie Jenner

Cristiano Ronaldo rrëzoi Kylie Jenner për t’u bërë ylli më i paguar në Instagram. Ylli i futbollit tani fiton 1.87 milionë dollarë për postim të sponsorizuar, krahasuar me Kylie që fiton 1.47 milionë dollarë për postim.

Cristiano shpesh promovon kompani të tilla si uebsajti sportiv LiveScore, marka Wellness Therabody dhe shkëmbimi i kriptomonedhave Binance në llogarinë e tij në Instagram.

Ronaldo ngjitet në krye të listës së njerëzve që

Futbollisti ka 597 milionë ndjekës në platformën e rrjeteve sociale, ndërsa Kylie e ndjek nga afër me 397 milionë.

Vihet re se Cristiano është rritur ndjeshëm në Instagram vitet e fundit, pasi në vitin 2019 u rendit i treti në listën e të pasurve, duke fituar rreth 755,000 £ për postim të sponsorizuar.

Kylie ka një sërë markash, duke përfshirë Kylie Cosmetics dhe Kylie Swim, dhe gjithashtu bashkëpunon me marka të tilla si marka luksoze franceze e modës Jean Paul Gaultier. Lista e të pasurve në Instagram u përpilua nga HopperHQ dhe bazohet në atë se sa mund të paguajë çdo përdorues për një postim të vetëm në Instagram.

Kompania analizon të dhëna të tilla si angazhimi mesatar, sa shpesh postojnë, variablat e industrisë dhe numrin e ndjekësve që dikush ka.

Në vendin e tretë në listën e fundit të të pasurve të vitit 2022 është futbollisti më i mirë Lionel Messi me 1.38 milionë dollarë për postim të sponsorizuar.

You may also like ...