Conchita ka hequr mjekrën dhe është bërë bionde

Këngëtarja e njohur Conchita Wurst, e cila fitoi festivalin europian të këngës Eurovision 2014, bën ndryshim drastik në pamjen e saj.
Këngëtarja austriake transgjinore, tërheq vëmendjen sa herë që shfaqet ne publik.
Së fundmi ajo ka hequr mjekrën dhe është bërë bionde. Gjithçka në kuadër të eventit Grazer Tuntenball, në mbështetje të luftës kundër diversitetit.