“Colour Day Festival” bën bashkë DJ më të mirë të momentit

Ka filluar numërimi mbrapsh për ngjarjen më të madhe të vitit që zhvillohet për herë të dytë në Tiranë, pikërisht, “Colour Day Festival”.
Muzika më në zë e momëntit dhe si rrjedhojë edhe Dj-të e tillë do të jenë kryefjala e atmosferës në 18 maj deri në orët e para të mëngjesit të datës 19.
Nëse jeni fansa të ndonjërit prej DJ-ve të listuar më poshtë, nuk duhet kurrsesi ta humbisni eventin, pasi këta të fundit kanë premtuar argëtim pafund.
Michael Tsaousopoulos
Abel Dj
Vin Veli
November
Deezy
Lura
Klejdi
Ndreko
Erdi