Çmendurirat që bën Pink për performancën në “AMA”

Kur Pink deklaroi se performanca e saj e rradhës do të ishte më e çmendura, nuk po bënte shaka, dhe këtë e konfirmon kjo vidio e Pink nga kati i 34-të. Ajo është e njohur për aftësitë e saj akrobatike, por provat për performancën e saj në “American Music Awards”, ka tejkaluar çdo pritshmëri. Nuk na mbetet gjë tjetër veçse të ndjekim performancën e saj live të dielën në “AMA”. http://www.tmz.com/videos/0_qg0kmi3j