Clive Owen protagonist i “The Song of Names”

Clive Owen do të jetë protagonisti i filmit “The Song of Names”, i bazuar në romanin e shkruar nga Norman Lebrecht, me skenar te Jeffrey Caine, regji të François Girard dhe me muzikën e kompozuar nga Howard Shore.

Në qendër të historisë do të jetë një fëmijë 9-vjeçar, një talent në violinë, i quajtur Dovidl, i cili strehohet në Londër në fillim të Luftës së Dytë Botërore, me origjine polake-hebre, së bashku me vëllai Martin. 12 vjet më vonë djaloshi zhduket në mënyrë të mistershme pa lënë asnjë gjurmë.