City Radio tashmë në Play Store

City Radio vjen gjithmonë e më shumë pranë jush. Krahas risive të fundit që ka sjellë në tragun mediatik shpitar, tani radion mund ta merrni me vete kudo që shkoni. Të gjithë ju që dispononi një smart phone android, mund të shkarkoni aplikacionin më të ri City Radio, për të gëzuar ditën dhe jëtën tuaj. Ne mendojmë gjithonë për ju, gëzojeni jetën e 88-ën!