Çifti i njohur: Ngjajmë shumë me njëri-tjetrin

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez nuk e fshehin më dashurinë për njëri-tjetrin.

Në fakt çifit ka vendosur ta shpeh në sy të gjithë botës dashurinë e tij, duke u shfaqur në kopertinën e fundit të “Vanity Fair”, ku ka folur për tërheqjen që kanë ndaj njëri-tjetrit.

“Ngjajmë shumë me njëri-tjetrin”, ka thënë ish-ylli i basketbollit. “Jemi të dy shenja e Luanit, jemi të dy nga New York-u, jemi të dy latinë si dhe kemi edhe 20 gjëra të tjera të përbashkëta”.

Ndërsa Lopez ka shtuar: “Shumë njërëz që kam takuar në jetën time, nuk vlerësojnë atë që bëjnë dhe sa e mrekullueshme është, jo madhësia e shtëpisë por momenti që ti ulesh me dikë që do shumë, me një familje me fëmijë të shëndetshëm”.