Çifti i aktorëve dhuron 1 milion dollarë për fëmijët e refugjatëve sirianë

Çifti i aktorëve Sacha Baron Cohen dhe Isla Fisher, bashkë që nga viti 2004 dhe të martuar që nga viti 2010, kanë dhuruar një çek prej një milion dollarësh, për refugjatët sirianë.Ky fakt u komunikua nga organizata “Save the Children”, ku aktori anglez dhe bashkëshortja e tij australiane kanë dhuruar 500 mijë dollarë.Nga kjo shumë parash 250 mijë dollarë, do të shkojnë për vaksinimin e fëmijëve në veri të Sirisë