Çifti i famshëm shqiptar ka bërë një tortë “The Voice” për djalin e tyre dhe kuptimi është kaq i veçantë!

Julka dhe Andi janë një nga çiftet më të konsoliduara dhe më të dashuria në publikun shqiptar sepse ata janë shumë solar dhe kanë energji mjaft pozitive. Por jo vetëm ata janë shumë të famshëm, por edhe djemtë e tyre Ian dhe Greg. Sot djali i madh Ian mbush 6 vjeç dhe ne e njohim mjaft mirë se sa sportiv dhe i dashur është ai prej fotografive dhe videove që poston vazhdimisht Julka në rrjetet e tyre sociale.

Julka dhe Andi kanë vendosur që t’i bëjnë Ian-it një tortë me logon e ‘The Voice’ dhe kuptimi ka qenë shumë i veçantë. Do të thoni ju se çfarë lidhje ka ‘The Voice’ me Ian-in e vogël? Epo ai është zëri në familjen e tyre!

“6 vite zëri mrekullueshëm për shpirtin tim! 6 vite diell! Dhe plot të tjerë na presin përpara plot diell, aventura dhe karagjozllëqe” – ka shkruar mami Julka.