Celine Dion performon “Hello”, është më e mirë se Adele?

Celine Dion ka performuar së fundmi hitin e madh të Adeles, “Hello”. Kënga është provuar të performohet nga dhjetëra yje botërore, dhe tani e ka bërë edhe Celine Dion që ka një zë të jashtëzakonshëm. Performanca e saj natyrisht se është drithëruese. Pas performances te gjithve ju ka lindur pyetje valle Celine Dion a e ka kenduar me mire kengen se ver Adela?Celin thote se vleresimi ju mbetet fansave.

Përgatiti: /E.C/