WTF!?28 Tetor, 2016

Saturni ndryshon ngjyrë, habitet NASA

Një pjesë e madhe e Saturnit po ndryshon me shpejtësi ngjyrën dhe ky fenomen ka lënë pa fjalë edhe vetë NASA-n, që për momentin nuk është në gjendje që ta shpjegojë atë. Ndryshimi i ngjyrës ka ndodhur në polin verior ... Lexo »

Tetor 28, 201627 Tetor, 2016

Reja që krijon muzik

Richard Clarkson Studio (më parë), është bashkuar me CREALEV për të prodhuar një re në miniaturë lundruese, një re që rri pezull në ambient të mbyllur .Dizajni, i quajtur “Krijimi i Motit”, është formuar nga fijet poliestër të cilat ... Lexo »

Tetor 27, 2016

26 Tetor, 2016

Skulpturat dixhitale 3D Artisti Garret Kane

Artisti Garret Kane ka zbuluar këtë seri të rë të skulpturave figurative që përshkruajnë individët e coptuar ,të cilët bashkohen me stinët. Çdo pjesë është projektuar për herë të parë pjesërisht duke përdorur software skulpturash dixhitale e quajtur ZBrush ... Lexo »

Tetor 26, 2016


1 Gusht, 2016

Jezu Krishti është gjallë?!

Jezu Krishti është një shofer autobusi i dalë në pension. Ai jeton në Bërnli të Anglisë dhe më parë quhej John Edward Birtwhistle. 77-vjeçari e ndërroi emrin në gjendjen civile pasi kuptoi se kishte “veti shëruese” dhe se në ... Lexo »

Gusht 01, 2016