WTF!?


29 Tetor, 2016

Risia e bicikletave me Led

Regjisori Mike Gamble dhe krijuesi i  VFX  Tom Wood patën  idenë e egër për manipulimin e bicikletave malore me LED, për të krijuar ndricim, duke krijuar efekte fantastike.Sic e shikoni në fotot e mëposhtëme.

Tetor 29, 2016


29 Tetor, 2016

Trendi i ri i monedhave florale

Vitet e fundit janë hulumtuar një numër i madh i artistëve të cilët kanë marrë monedha të ndryshme duke i transformuar në vepra. Shaun Hughes ka marrë monedha shumë të vjetra që u datojnë shekullit të 18, ku fytyrat ... Lexo »

Tetor 29, 201629 Tetor, 2016

3 vite burg për partnerët që tradhëtojnë

Gjykata e Kasacionit Evropian ka marrë një vendim të rëndësishëm për të gjithë ato që kanë tendencën të tradhëtojnë partnerin e tyre gjatë martesës dhe sipas këtij vendimi personat që tradhëtojnë do të dënohen deri në 3 vite burg. Gjykatësi ... Lexo »

Tetor 29, 2016


28 Tetor, 2016

Mahnit Panorama Penelopes

Në vitin 2011, artistja Braziliane Tatiana Blass shpoi muret e një kishëze në Sao Paulo. Vrimat ishin me përmasa të mëdha dhe prej tyre dilnin disa fije të kuqe të shndritshme duke mbuluar livadhin që ndodhej përreth. Ky lloj ... Lexo »

Tetor 28, 2016