WTF!?

7 Dhjetor, 2016

Këpucët me WiFi të integruar

Kompania ajrore “Virgin America“ ka krijuar një palë këpucë tejet interesante, të quajtura “First Class Shoe”. Këpucët janë krijuar në bashkëpunim me një firmë milaneze e quajtur “Searchn Design”. Ato janë menduar për të imituar objektet e klasit të parë të ... Lexo »

Dhjetor 07, 201612 Nëntor, 2016

iPhone 8 do të mbushet me wireless

Për të gjithë përdoruesit e Iphone, lajme të mira në horizont, ku së shpejti nuk do të keni më nevojë që të përdorni mbushës tradicional me kabllo për të mbushur iPhone-in tuaj. “Foxconn”, një kompani kineze që prodhon iPhone, raporton ... Lexo »

Nëntor 12, 2016


4 Nëntor, 2016

Kopshtet nënujore, një parajsë e vërtetë

Që nga viti 1990, një grup artistësh adventurier janë marrë me krijimin e një kopshti nënujor. Ata kanë rritur aty gradualisht bar, duke bërë të mundur krijimin e një akuariumi tradicional. Gjithçka e përdorur është natyrale dhe artistëve u ... Lexo »

Nëntor 04, 2016