WTF!?
27 Janar, 2017

Hapet lokali i parë për nudistët

Në Spanjë është hapur i pari bar nudistësh i quajtur ” Kopshti i Eden”.Ky bar gjendet në Tenerife. Klientët janë totalisht nudo, ashtu si edhe kamarierët. Aty mund të konsumosh pije, argëtohesh me lojëra të ndryshme dhe…sodisësh!

Janar 27, 2017


13 Dhjetor, 2016

Gjenerata e re e super-biçikletave

Ëndrra për t’i dhënë një biçiklete me drita nga filmi i famshëm “TRON”, është shumë pranë kthimit në realitet. E kompozuar me fibra karboni me peshë të lehtë, veçoria kryesore e “Cyclotron”-it janë rrotat me shirita LED, që në pamje ... Lexo »

Dhjetor 13, 2016


9 Dhjetor, 2016

Së shpejti rreth globit për 90 minuta

E ardhmja e transportit ajror mund të ndryshojë rrënjësisht, e sipas projektuesit Charles Bombardier udhëtimi nga Londra në New York do të zgjasë vetëm 20 minuta. Bombardier pretendon se avioni që ai ka projektuar, i quajtur Antipode, do të jetë ... Lexo »

Dhjetor 09, 2016