Lajme


8 Gusht, 2015

Mallakastër, zjarri djeg 6 hektarë pisha

Një zjarr i fuqishëm është konstatuar në orët e para të kësaj të shtune në fshatin Gjorgozë të Mallakastrës, në zonën pyjore Peshtan-Çakran.Sipas informacioneve të autoriteteve lokale, flakët kanë djegur 6 hektarë me pisha e shkurre. Sipas burimeve, flakët ... Lexo »

Gusht 08, 20157 Gusht, 2015

Kërkesa e FMN: Në taksim edhe pagat e ulëta

Një projekt i ri për tatimin mbi të ardhurat, që Ministria e Financave ka shpërndarë për konsultime me ekspertët dhe grupet e interesit pritet të sjellë ndryshime të ndjeshme në skemën aktuale të taksave.Ndryshe nga ligji aktual, drafti i ... Lexo »

Gusht 07, 20157 Gusht, 2015

PD: Akti normativ thellon krizën

Partia Demokratike deklaron se përkundër asaj që pretendon qeveria, shkurtimet e buxhetit prekin më së shumti prioritetet dhe premtimet e mazhorancës.”Ndryshe nga se propagandon qeveria se rishikimet nuk prekin prioritetet e kësaj mazhorance, akti normativ do të prekë në ... Lexo »

Gusht 07, 2015