Lajme

14 Gusht, 2015

Gjenden në Vlorë motrat Kajtazi

Motrat Kajtazi janë larguar nga banesa në shenjë hakmarrje ndaj prindërve të tyre, pasi pretendonin se nuk i trajtonin mirë. Kështu kanë deklaruar në polici Orialda Kajtazi, 18 vjeç dhe K. Kajtazi, 14 vjeçe. Afërsisht një muaj pas largimit ... Lexo »

Gusht 14, 2015

13 Gusht, 2015

Këshilli Bashkiak miraton banesat sociale

Është miratuar edhe me votat e të djathtëve në Këshillin Bashkiak lista me emrat e personave që përfitojnë 242 banesa sociale në Shkozë.Listat e përgatitura nga administrata e bashkisë që drejtohej nga Lulzim Basha përmbante vetëm 205 emra, ndërkohë ... Lexo »

Gusht 13, 2015