Lajme


14 Gusht, 2015

Gjenden në Vlorë motrat Kajtazi

Motrat Kajtazi janë larguar nga banesa në shenjë hakmarrje ndaj prindërve të tyre, pasi pretendonin se nuk i trajtonin mirë. Kështu kanë deklaruar në polici Orialda Kajtazi, 18 vjeç dhe K. Kajtazi, 14 vjeçe. Afërsisht një muaj pas largimit ... Lexo »

Gusht 14, 2015