Lajme

22 Gusht, 2015

Përçahet Syriza në Greqi

Menjëherë pasi rebelët në gjirin e partisë qeveritare Syriza kanë krijuar një forcë të re politike, të cilën e kanë quajtur Uniteti Popullor, kryeministri grek, Aleksis Tsipras ka mbledhur kryesinë e partisë së tij për të diskutuar strategjinë e ... Lexo »

Gusht 22, 2015


21 Gusht, 2015

Mundja, peticion ministres Nikolla

Prej muajsh tashmë marrëdhënia midis Ministrisë së Sporteve dhe Federatës Shqiptare të Mundjes mbetet e ngirë dhe kjo federatë jo vetëm që nuk njihet, por është edhe duke u sabotuar në aktivitetet e saj kombëtare e ndërkombëtare.Këtë herë trajnerët ... Lexo »

Gusht 21, 2015