Lajme Serioze

Lajme Serioze
30 Prill, 2018

Kim Jong-un ndryshon orën

Duke nisur nga 5 maji, Koreja e Veriut do t’i lëvizë akrepat me 30 minuta për t’iu përshtatur orës së Jugut në atë që nga mediat koreanoveriore cilësohet si një hap i parë praktik drejt pajtimit dhe unitetit kombëtar. Lideri ... Lexo »

Prill 30, 2018