Kuriozitete28 Maj, 2016

Miss Bumbum edhe për gjyshet

Në një vend të fiksuar pas të pasmeve, natyra e konkurseve për vlerësimin e tyre nuk duhet të kufizohet nga mosha. Është 87 vjeç, ka tre fëmijë, nëntë nipër e mbesa, pesë stërnipër e stërmbesa dhe në mendimin e saj ... Lexo »

Maj 28, 2016


27 Maj, 2016

Prezantohet autobusi fluturues

Një transportues gjigant, që kalon në shinat e veta mbi makinat e tjera në rrugë. Pjesërisht tren metroje e pjesërisht autobus, ai që kinezët e quajnë “bus-way” u prezantua në Pekin me ofertën të zhvendosë 1.200 persona njëherazi me ... Lexo »

Maj 27, 2016


27 Maj, 2016

Hapet restoranti ku ushqimi hahet zhveshur

Kur dilet për darkë në një restorant luksoz, shumë e kanë të vështirë që të përzgjedhin veshjen që i përshtatet atmosferës, por kjo nuk vlen për një restorant në Australi. Në Melburne u hap restoranti “Jo & Lehmo” ku ushqimi, ... Lexo »

Maj 27, 2016
17 Maj, 2016

Gati për lundrim kroçera sa 4 fusha futbolli

Kroçera më e madhe në botë, e barabartë me më shumë se 4 fusha futbolli në gjatësi me një kapacitet prej  6,780 pasagjerë ka ankoruar në Southampton të Anglisë për përgatitjen finale para lundrimit të saj inaugurues. Një turmë e ... Lexo »

Maj 17, 2016