Filma




8 Dhjetor, 2017

“Ocean’s 8” e gjitha femërore

“Warner Bros. Pictures” dhe “Village Roadshow Pictures” po realizojnë spin-off-in të gjithin femëror të trilogjisë “Ocean’s”, me Sandra Bullock dhe pjesën tjetër të grupit të hajduteve. Filmi është prodhuar nga George Clooney, i cili ka qenë dhe protagonist i ... Lexo »

Dhjetor 08, 2017



7 Dhjetor, 2017

Pikachu, më në fund në një film

Ryan Reynolds do të jetë protagonisti i filmit të parë të Pokemon, që do të titullohet “Detektivi Pikachu”, i bazuar mbi lojën e famshme. Filmi i ri do të vijë me regjinë e Rob Letterman dhe me skenar nga ... Lexo »

Dhjetor 07, 2017




4 Dhjetor, 2017

Roli i Jack nuk paska qenë për DiCaprion…

Filmi-ikonë “Titanic” ndoshta do të ishte ndryshe nëse aktori i njohur Matthew McConaughey do t’i thoshte “Po” rolit që bëri Leonardo DiCaprion të famshëm. Kate Winslet, aktore e “Titanic” ka treguar në një intervistë se audicionet i ka zhvilluar me ... Lexo »

Dhjetor 04, 2017