Filma

20 Tetor, 2017

Shuhet ylli i klasikëve francezë

Danielle Darrieux, një prej yjeve më të njohura të filmit francez, ndërroi jetë në moshën 100-vjeçare. Ylli i klasikëve të viteve ’50, “La Ronde”, “The Earrings of Madame de…” dhe “Mayerling”, më vonë në karrierën e saj do të ... Lexo »

Tetor 20, 2017

19 Tetor, 2017

Del klipi i parë i filmit “Saw 8”

Edhe pse “Lionsgate” nuk na ka përmbytur me marketing për filmin e shumëpritur, një hyrje e re në ekskluzivitetin e “Saw” është në rrugë të drejtë. “Jigsaw”, filmi i tetë i ardhshëm në serinë e suksesshme horror arrin në ... Lexo »

Tetor 19, 2017

13 Tetor, 2017

Rikthehet në jetë “The Addams Family”

Conrad Vernon, autori i komedisë së animuar “Sausage Party”, do të risjellë në jetë familjen mitike Addams, në një film të animuar. Familja Addams e përberë nga Gomez, Morticia, Xhaxha Fester, Lurch, Gjyshja, e Mërkura, Pugsley dhe Gjëja, lindi ... Lexo »

Tetor 13, 2017


12 Tetor, 2017

“S.M.A.R.T. Chase” risjell Orlando Bloom

Aktori Orlando Bloom i njohur nga filma si “Troy”, “Pirates of Caribbean”, “Lord of the Rings”, “Kingdom of Heaven”, etj., vjen me projektin më të ri filmik, përkatësisht me premierën e filmit “S.M.A.R.T. Chase”, film ky aksion, aventurë dhe ... Lexo »

Tetor 12, 2017