Citybizz

citybizz16 Mars, 2019

Brad Pitt sjell në ekran Marilyn Monroe

Regjisori neozelandez Andrew Dominik po përgatitet për një rikthim të madh, me filmin biografik “Blonde”, me Ana De Armas në rolin e biondes legjendare Marilyn Monroe. “Collider” shkroi se “Blonde” do të tregojë historinë e aktores Norma Jean Mortenson dhe ... Lexo »

Mars 16, 2019