Citybizz

citybizz

16 Shtator, 2015

Rikthehet Mary Poppins

Një erë e re ka nisur të fryjë, për të risjellë me çadrën e saj kujdestaren më të famshme të fëmijëve, Mary Poppins. Bëhet fjalë për një prodhim të ri, sërish nga “Disney”, të filmit të famshëm muzikal. Filmi ... Lexo »

Shtator 16, 2015


16 Shtator, 2015

Një modele me Sindromën Down

Madeline Stuart, australianja 18 vjeçare me Sindromën Down ka bërë realitet ëndrrën e saj, të marrë pjesë në një sfilatë mode. As më shumë dhe as më pak ajo ishte një nga protagonistet e Javës së Modës në Nju ... Lexo »

Shtator 16, 2015