Citybizz

citybizz19 Shkurt, 2016

Martohet fshetas Miley Cyrus

Mos prisni asnjë ftesë dasme nga Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth pasi një burim i ri ka deklaruar se ata tashmë janë martuar. Liam dhe Miley i kanë thënë “Po” njëri-tjetrit gjatë një ceremonie private të organizuar në një plazh ... Lexo »

Shkurt 19, 2016
19 Shkurt, 2016

Beyonce në telashe me policinë

Kryetari i policisë së Miamit, Javier Ortiz, ka shkruar një letër ku i’u është drejtuar të gjitha sindikatave që ta mbështesin bojkotimin e të gjitha koncerteve të Beyonce-s. Letra pretendon se Beyonce me këngën e saj të fundit “Formation” ka ... Lexo »

Shkurt 19, 2016