Citybizz

citybizz


7 Korrik, 2016

Vëllezërit korçarë “lahen” në para

Zëri i tyre karakteristik i ka bërë që të kenë një sukses dhe famë të jashtëzakonshme. Vëllezërit korçarë, Endri dhe Stefi Prifti duket se vlerësohen mirë me para në aktivitetet ku marrin pjesë. Të pranishëm në një dasmë ku ... Lexo »

Korrik 07, 2016

7 Korrik, 2016

Kush do të jetë Xhejms Bond i ri?

Pas përfundimit të kontratës me Daniel Craig për rolin e Xhejms Bond, regjisorët britanikë tashmë janë në kërkim të agjentit të ri 007, e për këtë ka shumë kandidatë. Por në fakt 6 janë kandidaturat kryesore për të marrë rolin ... Lexo »

Korrik 07, 2016