Citybizz

citybizz18 Gusht, 2016

Era e përzgjedhura e ditës në MTV

Era Istrefi vazhdon të jetë e zgjedhura e televizioneve dhe radiove të famshme botërore. Kësaj radhe MTV e ka përzgjedhur Erën si këngëtaren e cila do të jetë tërë ditën në profilin zyrtar të MTV në Snap Chat. Foto, ... Lexo »

Gusht 18, 2016