Citybizz

citybizz
22 Qershor, 2016

Francë, nis “Fete de la musique”

Festa e 35-të e Muzikës, festivali i përvitshëm muzikor që zhvillohet anekënd Francës, ngriti siparin të martën në Paris mes masave të shtuara të sigurisë për kampionatin europian të futbollit, “Euro 2016”. Tradita franceze e dikton t’i urohet verës mirëseardhja ... Lexo »

Qershor 22, 2016


22 Qershor, 2016

Ekspozimi provokues i Jennifer Lopez

Këngëtarja dhe aktorja e njohur Jennifer Lopez, ka mahnitur me shfaqejn e saj mbrëmjen e të hënës në New York teksa ajo ka marrë pjesë në një mbrëmje të veçantë të organizuar nga aktori Harvey Winstein dhe bashkeshortja e ... Lexo »

Qershor 22, 2016