Citybizz

citybizz
22 Nëntor, 2016

Poezia e babait pas ndarjes nga jeta të Ergi Dini

ÇAST I KEQ Vdekja më vështron me sytë tuaj… Retë dhe pulbardhat digjen nga perëndimi. Mbi buzët tuaja prej lamtumire, më pret puthja e fundit. Hëh! Trendafilat prej gjaku të urrejtjes, do thahen në parvazin e horizontit. Unë pres i veshur me smokingun e zi te muzgut, të takoj ditën tjetër… Dashamir Dini

Nëntor 22, 2016