Cardi B i bën ëndrrën realitet nënës, i dhuron asaj një shtëpi

Reperja Cardi B ka punuar shumë për të plotësuar dëshirat e mamasë së saj. Ajo i ka blerë një shtëpi në Nju Jork duke përdorur të ardhurat që fitoi për një vit.
Ajo publikoi një video në llogarinë e saj në Instagram duke treguar shtëpinë e bukur që i dhuroi të ëmës.
Përveç dhomave, ndërtesa dy katëshe përfshin edhe palestër e oxhak. Cardi thotë se donte ta blinte që vitin e kaluar, por nuk mund të përballonte çmimin.
Por, ajo punoi shumë dhe arriti të bënte realitet ëndrrën e mamasë së saj.