Candice Swanepoel tregon format perfekte 1 muaj pas lindjes

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Victoria, BRAZIL - *EXCLUSIVE* - Candice Swanepoel hits the beach in a revealing one piece swimsuit with a middle cut out and high cut bottom. She still has a bit of a baby bump, having had her second son born 2 weeks ago on June 19th. Pictured: Candice Swanepoel BACKGRID USA 7 JULY 2018 BYLINE MUST READ: GADE / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Candice Swanepoel solli në jetë djalin e saj të dytë Arel në më pak se një muaj më parë.

Dhe ëngjëlli i Victoria’s Secret ka risjellë format e saj perfekte.

Supermodelja 29-vjeçare ofroi një pamje mahnitëse të trupit të saj ndërsa relaksohej në plazh në Victoria, Brazil.

E veshur me bodysuit të zeza, Candice dukej mjaft tërheqëse.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Victoria, BRAZIL – *EXCLUSIVE* – Candice Swanepoel hits the beach in a revealing one piece swimsuit with a middle cut out and high cut bottom. She still has a bit of a baby bump, having had her second son born 2 weeks ago on June 19th.
Pictured: Candice Swanepoel
BACKGRID USA 7 JULY 2018
BYLINE MUST READ: GADE / BACKGRID
USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com
UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com
*UK Clients – Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*