By-passi i Fierit, banorët në protestë për kompensimin e tokës

Dhjetëra banorë të zonës së Povelcës protestuan këtë të martë për çmimin e tokës, që do të shfrytëzohet për ndërtimin e by-pass-it të Fierit.Ata nuk janë dakord me çmimin e vendosur për shpronësimin, pasi sipas tyre është bërë në mënyrë selektive. . Banorët e prekur nga ky by-pass thonë se nësë problemi i tyre nuk merr zgjidhje, ata do vijojnë protestat deri dhe me bllokimin e punimeve.