Burri frekuentonte shpesh pub-et, gruaja ia ndërton një të tillë në oborr

Një grua nuk e ka duruar shumë gjatë faktin që burri i saj frekuentonte shpesh lokalet e natës dhe i ndërton një pub në oborrin e shtëpisë.
Menjëherë ajo njoftoi një kompani për të nisur ndërtimin pranë shtëpisë në Devon të Britanisë.
“Nuk e shihja kurrë në shtëpi, pas pune vetëm në pub donte të rrinte. Kështu që mendova që pub-in t’ia bëja në shtëpi”, thotë gruaja për “Daily Mirror”.
Pub-i personal ka kushtuar rreth 20 000 euro.