“BTS” shndërrohen në lojë për celularë

Grupi korean tepër i suksesshëm sapo njoftoi një pauzë të gjatë nga skena muzikore, për të pushuar disi pas vrullit të madh dhe famës së menjëhershme.

“Big Hit Entertainment” shkruan se në vitin 2020 pritet të dalë një lojë për celularë dedikuar “BTS”-së.

Ende nuk dihet tema e saktë apo data zyrtare e daljes së “mobile game”, por mund të shijohet një pjesë nga traileri i publikuar.