Britney Spears në formë të shkëlqyer,

Nuk është sekret që Britney Spears është e fiksuar pas fitnesit. Ajo shpesh poston në Instagram foto dhe video të rutinës së saj stërvitore. Por videoja e saj e fundit të lë pa mend!

Nën përshkrimin “Duke u bërë gati për verë,” ajo shfaqet në video duke stërvitur çdo muskul të trupit. Ajo që i çmendi fansat është momenti ku përkulet dhe prek gishtat e këmbës me kokën, duke e bërë të duket si fare të pamundimshme.
Pas urës, 36 vjeçarja bën edhe disa ushtrime të tjera të cilat finalizohen nga një sparkatë, e që vërteton sesa fleksibël është ajo. Kjo video i ka frymëzuar jashtëzakonisht fansat, duke shprehur dëshirën në komente që duan të duken si Britney në verë.

Gearing up for summer!!! ?????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on