Header

Britanikëve iu ndalohet udhëtimi për 30 ditë

Britanikët do të shmangin të gjitha daljet që nuk kanë të bëjnë me veprime të domosdoshme për të shmangur përhapjen e pandemisë së koronavirusit.
Sekretari i Jashtëm, Dominic Raab tha se britanikët duhet të shmangin udhëtimet në të gjithë botën.
Rregullat e reja duhet të zbatohen për 30 ditë, raporton Daily Mail.
“Bazuar në rrethanat që ndryshojnë me shpejtësi ndërkombëtare sot, unë po njoftoj ndryshime në këshillat e udhëtimit. Udhëtarët në Mbretërinë e Bashkuar jashtë vendit tani përballen me kufizime të lëvizjes dhe bllokime në vende të ndryshme.
Do të merret parasysh siguria e shtetasve britanikë, kështu që me efekt të menjëhershëm kam marrë vendimin të ndal britanikët që të mos bëjnë udhëtime jo thelbësore në të gjithë botën për një periudhë fillestare prej 30 ditësh dhe natyrisht që i nënshtrohet rishikimit të vazhdueshëm”, tha Raab.

You may also like ...