Britani e Madhe, emri i princit George ndër 10 më të pëlqyerit

Emri i princit George ngjitet të top 10  emrat më të preferuar për meshkuj në Britaninë e Madhe. Është kjo ajo që ka dalë nga klasifikimi i vitit 2014 prej zyrës kombëtare të statistikave dhe mund të flihtet për një ndikim që ka patu trashëgimtari i fronit të mbretërisë angleze, i lindur në vitin 2013. Emri George renditet i shtati, duke kaluar me tre pozicione emrin e të atit William i cili renditet i dhjeti. Në vendin e parë të klasifikimit renditet Oliver, i ndjekur nga Jack dhe Harry .