Brenda shtëpisë së Johnny Depp

Është në Los Angeles dhe kushton 12.7 milionë dollarë. Bëhet fjalë për shtëpinë e aktorit të famshëm, Johnny Depp e cila është shtëpia më e veçantë dhe më e pazakontë në zonën ku është e vendosur.

Në këtë shtëpi janë të bashkuar tre anekse nën çati që përfshijnë një hapësirë shumë të madhe, njëra nga to është shndërruar në studio arti ndërsa tjetra është shndërruar në suitë për mysafirë, transmeton Klan Kosova.

Sa për enterierin, mund të gjeni brenda gjithçka që mund të paramendoni në shtëpinë e një ylli të Hollywoodit, gjëra shumë të shtrenjta dhe krejtësisht unike.

Më poshtë shihni fotografitë:
Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-13

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-9

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-8

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-7

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-5

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-6

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-4

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-3

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-2 (1)

Johnny-Depp-Is-Selling-His-Penthouse.-This-Is-What-It-Looks-Like-2