Brenda “pallatit mbretëror” të babait të supermodeleve Hadid

Gigi Hadid është sigurisht në rangun e të mëdhenjve tani që ajo është një supermodele e suksesshme, por milioneria 21 vjecare nuk ka marrë ende asgjë nga babai i saj milioner.

Mohamed Hadid, 67 vjec, është pozitivisht i “krimbur në para”, dhe prova është në shtëpinë e tij të pabesueshme në Bel Air, e quajtur Le Belvedere.

Mohamad dhe gruaja e tij Shiva Safai treguan brendësinë e shtëpisë së tyre 4450 metër katrorë në numrin e ri të revistës Harper Bazaar Arabia, duke treguar një tempull pasurie që na bën të pyesim se pse vajzat e tyre të famshme Bella dhe Gigi do të donin të largoheshin nga aty.

Shtëpia, e cila ka faqen e vetë online, shtrihet në një sipërfaqe prej 0.9 hektarësh përbëhet nga një ndërtesë tre katëshe dhe një vendrojë.

Frymëzuar nga një vilë franceze, kjo ngjason më shumë si një muze dhe jo shtëpi, ndërtuar dhe zbukuruar me punën e rreth 1 mijë punëtorëve.

38ED916100000578-3814480-image-a-46_147517682640438ED915A00000578-3814480-image-a-47_147517683117538ED916A00000578-3814480-image-a-48_147517683582238EDBF5700000578-3814480-image-m-88_147517716705038EDBF2C00000578-3814480-image-a-50_147517687265238ED918D00000578-3814480-image-a-68_147517702916038ED920600000578-3814480-image-a-53_147517692755338ED922500000578-3814480-image-a-52_147517691538538ED91AB00000578-3814480-image-a-54_147517693835138ED927900000578-3814480-image-a-51_147517690908238ED923600000578-3814480-image-a-55_147517695816238ED923F00000578-3814480-image-a-57_147517696366638ED91F200000578-3814480-image-a-59_147517696963838ED919E00000578-3814480-image-a-62_147517698420238ED921E00000578-3814480-image-a-60_147517697416338ED91A700000578-3814480-image-a-61_147517697839138ED926700000578-3814480-image-a-65_147517700067638ED919100000578-3814480-image-a-63_147517698878838ED918900000578-3814480-image-a-64_147517699194238ED927100000578-3814480-image-a-66_147517700437438ED91DE00000578-3814480-image-m-89_147517719339138ED917D00000578-3814480-image-a-69_147517704198138ED925700000578-3814480-image-a-86_147517715070438ED91FE00000578-3814480-image-a-70_147517704984038ED91C300000578-3814480-image-a-71_1475177059704Screenshot_238ED91B900000578-3814480-image-a-72_147517706629438ED928700000578-3814480-image-a-76_1475177098549Screenshot_338ED91D800000578-3814480-image-m-94_1475177241828Screenshot_438ED922900000578-3814480-image-a-87_1475177155868