Bojken Lako rikthehet fuqishëm në një bashkëpunim me Vin Velin

Këngëtari Bojken Lako duket se do ti rikthehet tregut muzikor pas një periudhe mungese. Përmes një statusi në Facebook ai ka bërë të ditur detaje mbi produksionin. “Miqtë e mi..Jam i lumtur që pas një pune të vazhdueshme me kompaninë muzikore 360M Records, del kënga ime e parë” Të ndjej”. është hera e parë që një këngë e imja do të botohet sipas të gjitha rregullave dhe normave të shpërndarjes muzikore. Kjo këngë është e para e një bashkëpunimi që do të vazhdojë me mikun tim Vin Veli, Dj dhe Producent i muzikës elektronike.- shkruan Bojken në Facebook.

Përgatiti:/E.C/