Blushi: Rama nuk dëshiron të zgjidhet. Do të jem në garë, nëse do ketë garë

Socialisti Ben Blushi ka deklaruar pas mbledhjes së grupit të Partisë Socialiste se nuk do të ketë asamble të PS-së, dhe se kryeministri Rama nuk do të zgjidhet.. Ai ka përsëritur qëndrimin e tij se do të marrë pjesë në garë nëse do të ketë garë dhe se  Dhe qëllimi i kandidimit të tij është vetem  interesi publik.