Bli biletën dhe fito supër dhuratën nga Colour Day Festival

A jeni gati për tu bërë pjesë e festës më të madhe që do të mbahet në kryeqytet këtë të shtunë, më datë 18 Maj në Sheshin Skënderbej?
E kemi fjalën për Colour Day Festival, festivalin më të bukur të vitit i cili nuk ndalon me surprizat. Jbl Party Box dhurohet nga Sound Gallery në bashkëpunim me Colour Day Festival Albania
Nxitoni të blini biletën tuaj dhe të bëheni pjesë e shorteut elektronik që do të hidhet gjatë festivalit,më 18 Maj.
Shorteu është i vlefshëm për të gjithë ata që kanë blerë biletën e tyre dhe ata që i blejnë deri me datë 17 Maj.