Bleona dhe Rihanna në të njëjtin hotel

Këngëtarja shqiptare Bleona Qereti, e cila prej disa vitesh zhvillon karrierën edhe jashtë vendit, shihet shpesh në vende ku ndodhen personazhe me famë botërore. Një video e vitit 2012 e publikuar së fundmi, tregon se si Bleona qëndron në të njëjtin hotel me Beverly Hills, ku ka mbërritur edhe këngëtarja Rihanna. Në një moment ato shihen duke u përshëndetur, për më tepër shihni videon bashkëngjitur.

 

https://www.youtube.com/watch?v=g2nZHjaKZS8