Header

Biznesmeni blen “rërë” në Dubai për 34 milionë dollarë

Nuk është një rezidencë spektakolare, as një apartament luksoz por është vetëm hapësirë e madhe me rërë në një ishull artificial në Dubai. Ishulli i krijuar nga njeriu Jumeirah Bay në Dubai, në formën e kalit të detit, ndodhet larg nga kontinenti, por është i arritshëm nga një urë për ata që duan të shkojnë.

Ai është vetëm një plazh i zbrazët 24,500 metra katrorë por megjithatë një person ishte i gatshëm të paguante 34 milion dollarë ose 42 milion paund për të dhe e bëri pikërisht këtë më 19 prill.

Blerësi nuk është identifikuar, por ata i kanë siguruar shitësit një fitim të rregullt prej 88.5 milionë dirhem. Pronari i mëparshëm pagoi 36.5 milionë dirhemë për të njëjtën hapësirë ??dy vjet më parë, sipas Departamentit të Tokës së Dubait.

Pronari i ri , i cili nuk jeton në Emiratet e Bashkuara Arabe, thuhet se ka në plan të përdorë më shumë hapësirën sesa pronari i mëparshëm, pasi ata shpresojnë ta përdorin atë për të ndërtuar një shtëpi pushimi familjare.

You may also like ...