Header

Billie Eilish, në një intervistë të re, pranon se tërhiqet fizikisht nga gratë

Në një intervistë të fundit këngëtarja me famë ndërkombëtare Billie Eilish ka bërë zbulime për seksualitetin e saj.

Artistja fillimisht deklaroi për Variety se ndihet e tërhequr nga femrat, por nuk mund të shoqërohet lehtë me to.

“Asnjëherë nuk kam ndjerë se mund të lidhem mirë me gratë. Unë i dua shumë ata. Unë i dua ata si njerëz. Më tërheqin, më tërheqin vërtet”, tha karakteristike ajo.

Më pas ajo shtoi: “Kam marrëdhënie të thella me gratë e jetës sime, miqtë e mi, familjen time. Femrat më trembin me bukurinë dhe prezencën e tyre, por unë jam i tërhequr fizikisht prej tyre”.

Ajo po ashtu ka shpjeguar se nuk ka pasur vetëbesim në të kaluarën, si femër, ndërsa ka theksuar se nuk ndihej e kërkuar.

“Nuk jam ndjerë kurrë si grua, të jem i sinqertë me ju. Nuk jam ndjerë kurrë i kërkuar. Nuk jam ndjerë kurrë femërore. Më duhet të bind veten se jam një vajzë e bukur ”, tha ajo.

Më pas, ajo shtoi: “Unë identifikohem si “ajo” dhe gjëra të tjera, por kurrë nuk jam ndjerë vërtet si një vajzë.”

You may also like ...