Biçikleta që kushton më shumë se një Ferrari (Video)

Kompania «Goldgenie» nga Londra shet një biçikletë garash për meshkuj, të mbuluar me ar 24 karatë, ç’ka e bën më të bukurën dhe më të shtrenjtën në botë. Me një çmim prej 250,000 £, biçikleta që i ka kaluar Ferrari-t, është unike. Çdo pjesë dhe detaj i saj është punuar me ar, rrota, zinxhirë.
https://www.youtube.com/watch?v=FOTrfMf6GTA