Header

Beyonce surprizon një fanse duke i zbuluar gjininë e bebit gjatë koncertit

Turneu “Renaissance” e Beyoncé-s ka qenë i mbushur me momente të paharrueshme. Për fansat që ndoqën performancën e saj në Këln të Gjermanisë, të enjten (15 qershor), Beyoncé e bëri koncertin edhe më të veçantë kur ndihmoi një fanse të zbulonte gjininë e foshnjës.

Pak më shumë se një orë pas performancës së saj, këngëtarja vuri re dikë në turmë që po përpiqej t’i tërhiqte vëmendjen.

“Dua ta bëj si duhet, sepse që nga fillimi i shfaqjes, kam parë një shenjë që thotë “A do të zbulosh gjininë e bebit tim? Thjesht dua ta bëj siç duhet – a duhet ta hap zarfin?” tha Beyoncé.

U deshën disa sekonda që zarfi të arrinte në skenë. Pasi iu dorëzua Queen B, ajo e hapi dhe lexoi: “Vajzë!” Who run the world? Girls!

Njerëzit shpërthyen në duartrokitje dhe Beyoncé tha “Urime! Urime, bukuroshe! Zoti të bekoftë!”

Imagjinoni që Beyoncé të zbulojë gjininë e fëmijës tuaj…

You may also like ...