Beyonce dhe Jay Z publikojnë foto të zhveshur nga shtrati

Turneu “On The Run II” i çiftit të këngëtarëve Beyoncé dhe Jay-Z, nuk është vetëm një show i denjë për në Hollywood, por më shumë se kaq.
Me skena madhështore, pasarela të ideuara në detaje dhe veshje madhështore.
Por fansat që do të marrin pjesë në koncertin e tyre, janë surprizuar paraprakisht.
Çifti janë fotografuar të zhveshur në shtrat, duke dhuruar momente nga intimiteti i tyre.
Në pah nxirret trupi i Beyonce, i cili duhet thënë se nuk ka asnjë të metë, pavarësisht se është nënë e tre fëmijëve.